Middle Eastern food wholesaler

Help

Artikelen bestellen

U kiest rechts in het algemene lijstje voor het kopje PRODUCTS. Nu komt u bij onze producten, hier selecteert u de door u gewenste categorie.

Bijvoorbeeld bonen en kikkererwten, diepvries producten of zuivel producten. Hier ziet u op de foto’s onze artikelen. Door op het mandje te klikken selecteert u het artikel dat u wilt bestellen.

 

Artikelen afrekenen

Het product komt dan links boven bij afrekenen op u lijst tevoorschijn. Als u klaar bent met een bepaalde categorie kunt u via PRODUCT weer een andere categorie selecteren. Zo gaat u door met bestellen totdat u helemaal klaar bent. Dan gaat u links boven (afbeelding kassa) naar afrekenen en voert u email adres en wachtwoord in.

 

Artikelen wijzigen

Voordat u de bestelling doorstuurt kunt u door op de foto te klikken de foto vergroten en de aantallen bij quantity (rechts) aanpassen. U kunt hier de hoeveelheid wijzigen.

 

Artikelen verwijderen

U kunt een product annuleren/verwijderen door het aan te vinken en dan de optie remove te selecteren. U kunt ook de hele order verwijderen door op empyt basket te selecteren.

 

Comment

Hier in kunt u opmerkingen en/of vragen naar ons toe sturen. Maak hierin duidelijk als het alleen om een aanvraag/prijsopgave gaat.

 

Registreren

Als u voor het eerst bij ons besteld moet u zich eerst registeren. U voert u email adres en gegevens in het formulier in en maakt een wachtwoord aan. Wij adviseren om het wachtwoord goed te onthouden u eigen mail wachtwoord te gebruiken of ergens goed te noteren. U wachtwoord kunnen wij niet zien.

 

Prijzen

Wij hebben onze prijzen niet op onze website staan daar wij vinden dat wij u inkoopprijzen moeten beschermen. Zodra u een bestellen plaatst en bij comments vraagt om prijsopgave krijgt u uw prijzen per mail toegestuurd.

1